Strategische Koers tot 2030: Onderwijskwaliteit

Kwalitatief goed onderwijs bieden: daar staat SCOH voor. Elke dag werken onze medewerkers aan goed onderwijs voor alle kinderen, dat is onze gezamenlijke ambitie. Kinderen hebben recht op goed onderwijs en het is onze verantwoordelijkheid daarvoor te zorgen. Onze scholen bereiden de kinderen voor op hun deelname aan de samenleving door ze kennis en vaardigheden aan te leren maar ze ook te helpen zich te ontwikkelen als mens, te ontdekken wie ze zijn en hoe te functioneren in omgang met anderen.
 

poort

Benieuwd hoe de Poort praktijkonderwijs het onderwijs verbetert? In deze video laten zij zien dat zij dit doen door experts leiding te geven.

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan een kijkje op www.scoh.nl

Meer Actueel

kind lach

Wij hebben in de Regio Haaglanden te maken met een grote diversiteit in populatie. De grote diversiteit  zien wij stichtingbreed terug. De school is een oefenplaats voor het leven.

Als het SCOH Zomerfestival iets duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat we naast onderwijs ook behoorlijk goed zijn in feesten! Wat een fantastische dag was het 6 september.

Leren en ontwikkelen zijn onze kerntaken als onderwijsorganisatie. Niet alleen de kinderen, maar ook onze medewerkers zijn onderdeel van een lerende omgeving waarin onderzoek en ontwikkeling centraal staan.