Officiële lancering van de Strategische Koers tot 2030!

Tijdens de Eindejaarsbarbecue hadden we de eer de IJskoersman te verwelkomen, die ons meenam op een smakelijk avontuur van de strategische keuzes. De ijsmaker heeft de koers in zes verrukkelijke smaken (o.a. een bolletje Kansrijk Organiseren of Onderwijskwaliteit) geschept, en het was aan de aanwezigen om deze smaken te raden. De beloning? Een geweldig zomerspel om van te genieten!

ijskoersman

Meer Actueel

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!

Op de foto zie je Rudmileen en Ayat het lint doorknippen, samen met de wethouder Hilbert Bredemeijer

Den Haag, 24 januari 2024 — Gisteren, op woensdag 24 januari, was een gedenkwaardige dag voor kindcentrum Da Vinci. De wethouder Hilbert Bredemeijer heeft samen met Rudmileen en Ayat de prachtige nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend.