Nieuwe koers tot 2030!

Wij zijn blij om onze nieuwe koers te presenteren, waarin we onze visie en focuspunten voor de komende zeven jaar uiteenzetten. We hebben afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van een uitgebreid raamwerk dat onze richting en prioriteiten voor de toekomst bepaalt. Deze koers dient als ons kompas, en we zijn enthousiast om de volgende fase van onze reis met jou te delen.

meisje

Met een speciale dank voor Fresh Forward. Van de inspiratiedagen tot de expertteams, wij zijn geïnspireerd en uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken, en dat heeft geresulteerd in een koers die ons vol vertrouwen de toekomst in leidt. HVR Group en Ontwerpwerk bedankt voor de redactionele slag en vormgeving!

Benieuwd naar onze koers met als titel: 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧𝐬𝐫𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭. 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐃𝐞𝐧 𝐇𝐚𝐚𝐠, 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐥𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠? Bekijk hem dan hier: scoh.nl/strategische-koers

Meer Actueel

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!

Op de foto zie je Rudmileen en Ayat het lint doorknippen, samen met de wethouder Hilbert Bredemeijer

Den Haag, 24 januari 2024 — Gisteren, op woensdag 24 januari, was een gedenkwaardige dag voor kindcentrum Da Vinci. De wethouder Hilbert Bredemeijer heeft samen met Rudmileen en Ayat de prachtige nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend.