Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd!

Op 31 mei werd Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd. Met de lancering van Andersom Den Haag zetten we een belangrijke stap met anders organiseren binnen het basisonderwijs. We kijken uit naar de positieve impact die het platform zal hebben want samen is er zo veel mogelijk!

Op 31 mei werd Andersom Den Haag feestelijk gelanceerd 🎈 . Met de lancering van Andersom Den Haag zetten we een belangrijke stap met anders organiseren binnen het basisonderwijs. We kijken uit naar de positieve impact die het platform zal hebben want samen is er zo veel mogelijk!

Meer weten? Neem dan een kijkje op de website

Meer Actueel

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!

Op de foto zie je Rudmileen en Ayat het lint doorknippen, samen met de wethouder Hilbert Bredemeijer

Den Haag, 24 januari 2024 — Gisteren, op woensdag 24 januari, was een gedenkwaardige dag voor kindcentrum Da Vinci. De wethouder Hilbert Bredemeijer heeft samen met Rudmileen en Ayat de prachtige nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend.