Aftermovie SCOH-Volleybaltoernooi '23

Woensdag 24 mei werd Sporthal Ockenburg gevuld voor ons jaarlijkse volleybaltoernooi. Dat dit toernooi in de belangstelling staat blijkt uit het feit dat er dit jaar maar liefst 48 teams (!) zich inschreven hadden. Daarmee zat het schema propvol.

video

Van bowlen tot photobooth. Het organiserend comité had alles uitstekend onder controle en dat maakte dat de sporthal het decor was van sportiviteit, mooie en creatieve wedstrijdkleding, fanatisme en vooral veel plezier. Dit alles gebeurde voor een gevulde tribune waar enthousiast bekenden werden aangemoedigd.

Na een spannende finale pakte de Poort de winst en werd gehuldigd. Naast sportiviteit en teamgeest werd er ook erkenning gegeven aan de teams die uitblonken in stijl en creativiteit. Op dit aspect ging de titel van 'Best Geklede Team' naar Team de Horizon.

De deelnemende teams en hun supporters verzamelden zich aan het einde van de avond op de dansvloer. Terwijl de muziek doorging, werd duidelijk dat het jaarlijkse volleybaltoernooi niet alleen een sportief evenement is, maar ook een gelegenheid is om samen te komen. Op naar de volgende editie!

Meer Actueel

Op de foto staan alle ICT-coördinatoren die mee zijn gegaan op de studiereis

Met maar liefst 20 enthousiaste ICT-coördinatoren, is het Leernetwerk ICT op drie dagen studiereis geweest naar Londen. Samen hebben zij de Bett Show bezocht; 's werelds grootste educatieve technologiebeurs.

Shanté Modeste, voor een kaart met de scholen en peuterscholen van SCOH (nummer 22 is de P. Oosterleeschool en hun peuterschool)

Wij zijn ontzettend trots om te mogen verkondigen dat Shanté Modeste, onderwijsassistente bij de P. Oosterleeschool, haar eigen kinderboek heeft geschreven. Een grote droom die voor haar uitkomt!

Op de foto zie je Rudmileen en Ayat het lint doorknippen, samen met de wethouder Hilbert Bredemeijer

Den Haag, 24 januari 2024 — Gisteren, op woensdag 24 januari, was een gedenkwaardige dag voor kindcentrum Da Vinci. De wethouder Hilbert Bredemeijer heeft samen met Rudmileen en Ayat de prachtige nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend.